Intern sælger søges

Jobbet:

Dine vigtigste opgaver bliver internt salg, teknisk support til kunder og eksterne konsulenter, indkøb og disponering, samt daglig kontakt med virksomhedens udenlandske agenturleverandører. Du bliver en del af et internationalt miljø, hvor der også vil forekomme nogle rejsedage til messer i ind- og udland, samt undervisning hos vores leverandører, primært i EU.

 

 

Salg og support af branchens bedste spåntagende værktøjer

Virksomheden:

Virksomheden Carl Hassing er en god og anerkendt virksomhed med hovedkontor i Odense. Vores primære kundegruppe er metalindustrien. Da vores produktsortiment er meget bredt, er organisationen opdelt i forskellige kompetencecentre. Afdelingen for spåntagning er en af disse, og på grund af stigende aktiviteter, og for at styrke organisationen til yderligere vækst og nye tiltag, søges nu en intern medarbejder.

Vi tilbyder:

En afvekslende hverdag på hovedkontoret i Odense, hvor du får rig mulighed for at bruge dine kompetencer til at rådgive og vejlede kunder i hele landet. Du bliver en del af et salgsteam, som har ansvar for salg og kundeservice i forhold til skærende værktøjer til industrien. Du vil blive en del af en virksomhed med en uformel omgangstone, en høj grad af medarbejderinvolvering, samt gode muligheder for at byde ind med idéer og forslag til nye måder at gøre tingene på.

Din profil:

Du har en relevant teknisk baggrund som industritekniker, værktøjsmager, eller har som minimum på anden måde viden om skærende værktøjer. Du er teknisk nysgerrig, analytisk og brænder for at gøre tingene bedre hos/for os og vores kunder.Det vigtigste er, at du har kompetencer inden for området og er villig til at lære, da det er en branche i konstant udvikling.

  • Har du kommerciel erfaring, vil dette være at foretrække, men ikke en nødvendighed.
  • Du besidder evnen til at arbejde struktureret og selvstændigt, og er kvalitetsbevist omkring dit eget arbejde.
  • Du trives med salg og rådgivning, og sætter en ære i at yde en god og professionel kundeservice.
  • Du er teamplayer med sans for vigtigheden af et godt samarbejde, både internt og eksternt.
  • Du tager ansvar, og følger opgaverne helt til dørs.
  • Du behersker engelsk i skrift og tale, og også gerne tysk.
  • Du har et godt kendskab til Office pakken og har i øvrigt flair for IT.

Salgsteamet arbejder tæt sammen med kollegaerne i indkøb, marketing og web. Vi løfter i flok, og du skal derfor være indstillet på at tage en ekstra tørn i travle perioder.Tiltrædelse snarest muligt. Fast løn efter kvalifikationer, samt pensionsordning og sundhedsforsikring.

Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Salgschef: Thomas L Nielsen på tlf. 2032 9392.

Send venligst din ansøgning samt relevante bilag på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.