NYHEDER

Nyheder

Nye gode tilbud
05/03 2015 kl. 12:00
Carl Hassing har fået nye gode tilbud se dem ved ...
Hassing brochure
02/03 2013 kl. 10:57
Hassing 100 år

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Skærende værktøj

Printvenlig


Carl Hassing lagerfører et bredt produktsortiment af skærende værktøj samt produktionsteknisk udstyr til den spåntagende industri.

Produktsortimentet består af kvalitetsprodukter fra Dormer, Mitsubishi, Röntgen og JEM og dækker alle områder inden for boring, fræsning, drejning, afkortning og gevindskæring.

Dormer
Carl Hassing er certificeret forhandler af produkter fra Dormer. Produkterne omfatter bor, fræsere, snittappe, bakker og rivaler. Dormers høje kvalitet og konkurrencedygtige priser betyder, at Dormer er blevet et attraktivt og efterspurgt produkt i Danmark.

Mitsubishi
I samarbejde med AMJ Værktøj (- et selskab i Hassing Gruppen) tilbyder vi Danmarks største produktprogram fra Mitsubishi. AMJ Værktøj er autoriseret forhandler for Mitsubishi hårdmetal i Danmark og supporteres af Mitsubishi Europa. AMJ Værktøj er et selskab i Hassing Gruppen.

Röntgen
Carl Hassing er forhandler af båndsavklinger fra Röntgen. Båndsavklingerne er af høj kvalitet og kendt for et præcist snit samt en lang holdbarhed - selv i svært bearbejdelige materialer. Carl Hassing har altid et bredt sortiment af båndsavklinger på færdige mål til hurtig levering.

Kintek
Carl Hassing forhandler et snævert produktprogram af holdeværktøjer fra Kintek. Holdeværktøjerne har en god holdekraft, er vibrationsdæmpende og sikrer et godt og nøjagtigt rundløb. Valg af det bedst egnede holdesystem til en bearbejdningsopgave giver selvfølgelig den bedste bearbejdningsøkonomi.

Desuden lagerfører Carl Hassing også et bredt produktprogram af tilbehør til den spåntagende industri. Som eksempel kan nævnes rundsavklinger fra JEM, fræsere og platter fra Jörn Detjens, Wexo og Clou-Thürmer.

 

For yderligere information kontakt:

Michael Toft, tlf.: 6317 1197 eller e-mail:
mit@hassing.dk

Erik Rasmussen, tlf.: 6317 1178 eller e-mail: era@hassing.dk